• Stacks Image 4684

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4685

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4706

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4712

  Caption Text

  Link
 • Haal het onderste uit je huis
 • Wij maken van elk huis een thuis
 • Voor ieder budget een passende oplossing
 • Met een goede presentatie valt of staat de verkoop van je huis
 • In ‘no-time’ jouw woning klaar voor de verkoop!
 • Jouw einddoel is onze eerste prioriteit
 • Goede vastgoedstyling onderscheidt zich en is altijd maatwerk
 • Geen klus is te klein of te groot voor ons
 • Bij KOOZi staan professionaliteit en plezier voorop
 • Bij KOOZi kun je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft
 • Ons streven is om het onmogelijke mogelijk te maken
Stacks Image 3585
iPhone Targeted Content
iPad Targeted Content
Android Targeted Content
Blackberry Targeted Content
Desktop and all none targeted content

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Om je woning goed te kunnen verkopen is meer nodig dan een bord in de tuin planten.
Met een goede woningpresentatie valt of staat de verkoop van je huis. KOOZi is gespecialiseerd in alles wat met woningpresentatie te maken heeft. Uit ervaring weten wij wat een woning precies nodig heeft om zich positief te onderscheiden en daarmee de juiste kopers aan te spreken. Onderdelen van een goede woningpresentatie zijn o.a.  vastgoedstyling, sprekend foto’s en een pakkende omschrijving. Een vastgoedstylist bekijkt alle aspecten van de presentatie en optimaliseert deze tot het uiterste.
De ervaren vastgoedstylistes van KOOZi maken jouw woning graag geheel verkoopklaar. Vaak moet er worden opgeruimd, maar ook geklust en soms is het nodig een woning opnieuw in te richten. Als het je ontbreekt aan tijd, inzicht of handigheid neemt KOOZi graag het nodige uit handen om jouw woning van zijn beste kant te laten zien.

Advies

Advies

Eén van onze ervaren vastgoedstylisten komt graag een persoonlijk advies geven bij jou aan huis. Samen lopen we door de woning en geven we per ruimte advies en praktische tips om jouw woning zo optimaal te presenteren. Onze bevindingen schrijven we op de handige KOOZi checklist. Met deze checklist kan je gemakkelijk zelf aan de slag. Indien gewenst kan er naderhand nog een schriftelijk advies worden opgesteld, zodat je dit als naslagwerk kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij ook alle veranderingen en verbeteringen voor je uitvoeren. Klik Projectuitvoering . Een advies duurt tussen de 1 à 2 uur. Afspraken op zaterdag zijn ook mogelijk.
De ervaren vastgoedstylistes van KOOZi maken jouw woning graag geheel verkoopklaar. Vaak moet er worden opgeruimd, maar ook geklust en soms is het nodig een woning opnieuw in te richten. Als het je ontbreekt aan tijd, inzicht of handigheid neemt KOOZi graag het nodige uit handen om jouw woning van zijn beste kant te laten zien.

Projectuitvoering

Projectuitvoering

Aan de hand van het advies van de vastgoedstylist kan je zelf aan de slag om je woning geheel verkoopklaar te maken, maar je kan ook het gehele project aan KOOZi uitbesteden. Dan zorgen wij ervoor dat ‘in no time’ jouw woning klaar is voor de verkoop.
Bezichtigen is beleven; Wanneer een woning leeg staat is het moeilijker om een deze te verkopen. De kamers lijken kleiner en de woning mist sfeer. Door gebruik te maken van de meubelverhuur van KOOZi wordt je woning sfeervol en de foto’s meer aansprekend . Hiermee vergroten we de verkoopkansen.

Fotostyling

Fotostyling en Fotografie

Aantrekkelijke foto’s op Funda genereren meer kliks. Hoe beter de presentatie, hoe meer kans op een afspraak voor een bezichtiging. Een goede fotoreportage gaat altijd samen met fotostyling, want niet alleen zijn technisch goede foto’s cruciaal, maar ook de juiste hoek, de volgorde van de foto’s en de emoties die de foto’s opwekken. Wij noemen dit Fundafotografie.
KOOZi maakt sprekende foto’s die een zo groot mogelijk doelgroep aanspreken. Indien nodig passen wij het interieur wat aan om het perfecte plaatje te krijgen, zodat ook de beleving klopt. Binnen 3 dagen ontvangen jij en je makelaar de foto’s in de juiste volgorde en resolutie.

Portfolio

Testimonials

Testimonials

Interieur Ontwerp

Ons nieuwe restaurant wilden we een warme uitstraling geven. Om niet te veel omzet te verliezen wilden we zo kort mogelijk dichtgaan en tegelijkertijd een zo groot mogelijk resultaat bereiken. Een moeilijke klus, maar voor KOOZi geen probleem. Nadat KOOZi ons een interieurontwerp had voorgelegd, hebben we in 4 dagen tijd alles gerealiseerd en kon ons restaurant snel weer open. We zijn erg blij met het resultaat en daarom hebben we KOOZi de nieuwe opdracht gegeven om ook onze werfkelder een mooie nieuwe look te geven. Uiteraard vinden wij het leuk als je een keer een kijkje komt nemen in www.deartisjok.nl!
Restaurant de Artisjok- Utrecht
Na mijn scheiding wilde ik een geheel nieuwe start maken. Ik heb alle oude meubels en spullen verkocht en wilde van scratch af aan beginnen. Ik had geen behoefte mij te verdiepen in de inrichting van mijn nieuwe huis, maar ik vond het wel belangrijk om weer een nieuw thuis te creëren voor mezelf maar zeker ook voor mijn kinderen, die vaak bij mij komen. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met KOOZi. Eerst ben ik 2 dagen gaan winkelen met Femke, waarbij er rekening werd gehouden met al mijn wensen, maar ook met die van mijn kinderen. Ik vond het wel spannend wat mijn kinderen er van zouden vinden, maar zij voelden zich gelijk helemaal thuis en ik ook. Ik heb eigenlijk een vrijgezellen appartement en een gezinswoning in één!
Marien

A La Minute

Tot ik een koophuis had gevonden heb ik een jaar een leeg appartement gehuurd. Via via kwam ik bij KOOZi. Femke denkt in alles met je mee. Ze heeft niet alleen aan mij gedacht, maar overlegt ook met mijn zoon wat hij graag wilde in zijn nieuwe huis. We hebben samen een aantal mooie spullen ingekocht en de rest heb ik aan KOOZi overgelaten. Femke wist inmiddels wat ik mooi vond en binnen 2 weken was mijn hele huis ingericht; mijn ijskast was gevuld, het bed was opgemaakt en alle familiefoto’s waren ingelijst. Een betere service dan dit kan je je niet wensen! Femke neemt de tijd voor je en houdt rekening met werkelijk alles. Hierna wilde ik dat Femke met mij meeging op mijn zoektocht naar een nieuwe woning. Samen met haar kennis en expertise hebben we een heleboel huizen bekeken en uiteindelijk een prachtig nieuw huis gekocht.
Klant in Amsterdam
Toen mijn vrouw en ik uit elkaar gingen, heb ik een appartement gehuurd waar ik binnen 3 weken wilde in trekken. Ook mijn kinderen zouden hier de helft van de week gaan wonen. Voor mijn werk ben ik veel in het buitenland en had ik geen tijd om het nieuwe huis in te richten. Ik heb KOOZi de opdracht gegeven om mijn huis zo in te richten dat ik het gevoel had er al 10 jaar te wonen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook mijn kinderen zijn enthousiast over het huis en hun kamers. KOOZi heeft in 2 weken tijd van een lege woning een leefbaar geheel gemaakt. Ze hebben de vloer uitgezocht, alle meubels ingekocht en geplaatst, de TV en Xbox was aangesloten, mijn kleren lagen opgevouwen in mijn kast en er stond zelfs een fles wijn koud in de koelkast!
Klant in Hilversum

Vastgoedstyling

Dank voor het super inrichten van het huis, dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik het heb gekocht en bovendien heb ik er een aantal leuke ideeën aan over gehouden.
Koper woning Maarssen
Femke gaf voor iedere kamer een advies op maat. Dit maakte zoveel indruk dat we er een nacht slecht van geslapen hebben. Daarna motiveerde het advies ons, bleek het goed werkbaar en konden we bij twijfel een beroep op Femke doen. De verkoop zelf liep voorspoedig; tientallen bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen twee weken na plaatsing op Funda. We slapen er heerlijk van!
Woning Utrecht
Mijn nieuwe partner en ik hadden besloten om te gaan samenwonen. Beide huizen zouden we verkopen en samen waren we van plan een nieuw huis te kopen. Mijn appartement in Utrecht had veel concurrentie. Er stonden namelijk in de buurt nog 12 andere appartementen te koop van hetzelfde type. Ik wilde daarom dat mijn woning boven de rest van het aanbod uit zou springen. Samen met de tips van KOOZi heb ik alle puntjes op de i gezet en heb ik mijn appartement binnen 2 maanden verkocht. Hierna gingen we aan de slag met het huis van mijn partner in Hilversum. Nadat Femke een aantal aanpassingen had gedaan en wat meubels had verschoven kon ik mijn ogen niet geloven; het zag er heel gezellig uit! Vandaar dat we uiteindelijk hebben besloten hier te blijven wonen in plaats van een nieuw huis te gaan kopen.
Marion
Ons huis stond al lang te koop. De meeste mensen vonden het niet logisch ingedeeld. Wij hadden een kleine woonkamer beneden en 1 grote slaapkamer boven. De woonkamer was zo klein dat daar alleen de grote eettafel paste en we hadden de bank en de tv maar in de slaapkamer gezet. Toen Femke kwam bedacht ze een plan om toch het zit- en het eetgedeelte in de woonkamer te plaatsen. Daarvoor moesten we wel het aanrecht aanpassen en een kleinere eettafel kopen. De slaapkamer heeft ze heel mooi verdeeld in een studeerhoek en slaapgedeelte. We hebben geschilderd en een nieuwe laminaatvloer gelegd. We hebben wel heel hard moet werken maar het was de moeite waard. Binnen 2 maanden was het appartement verkocht!
Sander en Marijke
KOOZi is een professionele en ervaren organisatie. Femke schreef het eerste Nederlandse boek over vastgoedstyling. Femke weet als geen ander de juiste doelgroep aan te spreken. Ze houdt rekening met elke situatie en elk budget. Ik doe al heel lang zaken met KOOZi en ik ben hier nog steeds erg tevreden over. Ik kan KOOZi aan iedereen aanraden!
Ben Stegenga
Nadat Femke ons enkele tips voor verbeteringen had gegeven, hebben we wat kleine dingen aangepast in huis die we snel zelf konden uitvoeren. Hierna heeft Femke een prachtige fotoreportage voor ons gemaakt en waren we beide erg tevreden met het eindresultaat.
Job en Evelyn
Ea. ging in onze ogen voorspoedig; we hadden meer dan 20 bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen 2 weken na plaatsing op Funda. Nogmaals dank voor jullie adviezen!
Huis in Utrecht

Meubelverhuur

Ons huis stond al 1 jaar te koop en we hadden nog geen enkele bezichtiging gehad. Dit was de reden dat we KOOZi hebben ingeschakeld. Zij hebben onze bestaande meubels aangevuld met een aantal huurmeubels zodat een meer neutrale look werd uitgestraald. Binnen 2 weken was onze woning verkocht.
Particulier X

Academie

De opleiding vastgoedstyling van KOOZi is echt een gedegen opleiding waar je geen trucje leert, maar echt een vak. De organisatie is zo professioneel dat ik besloot om niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar om onder de naam KOOZi te gaan werken. Ik heb mijn eigen zaak maar toch plezier met collega’s wanneer ik daar behoefte aan heb. De meubels die ik nodig heb haal ik gewoon uit de showroom bij KOOZi. Ik hoef zo niet zelf te investeren maar kan toch mijn klanten een mooie inboedel aanbieden.
Maud
Ik woon in München en was op zoek naar een goede opleiding in vastgoedstyling. Deze kon ik in Duitsland niet vinden, vandaar dat ik op internet verder ging zoeken naar goede opleidingen in Nederland. Zo kwam ik bij KOOZi terecht. KOOZi heeft eigenlijk een op maat gemaakt programma voor mij samengesteld, rekening houdend met de Duitse markt. Ik ben meer dan tevreden over de opleiding vastgoedstyling die KOOZi mij gegeven heeft. Nu ga ik verhuizen naar Miami en start daar in 2014 mijn vastgoedstyling bedrijf á la KOOZi.
Angelique
STOERE MANNUH ZOALS IK OPGELET! Als woningmakelaar aangesloten bij de NVM ben ik verplicht ieder jaar studiepunten te verzamelen ten behoeve van de permanente educatie. Jaarlijks ontvang ik dan ook een keurige brochure van de NVMSOM met daarin het actuele aanbod. Het hoeft wellicht geen betoog dat, gezien het inzakken van het aantal verkopen, mijn interesse eigenlijk alleen uitging naar cursussen onder het kopje VERKOOP! Gelukkig bleek ik intuïtief al een heel eind op de goede weg als het gaat om de optimale woning presentatie maar genoemde cursus heeft mij veel bewuster gemaakt. Dit heeft er vervolgens toe geleid dat we de mogelijkheden veel concreter bij opdrachtgevers bespreken en is zelfs de werkwijze er op aangepast. Bovendien ben ik het werk van stylistes meer gaan waarderen. En ... de dag is voorbij gevlogen. Mocht u denken ‘ze kijken er wel doorheen’ dan denk ik ‘ze klikken wel naar het volgende huis’. De website Foutehuizen.nl houdt mij scherp en mocht ik er zelf eens op komen staan dan zal ik sportief zijn.
Edwin (NVM Makelaar)

Tarieven

Tarieven

Bestaande woning
v.a. € 1.890,-
Modelwoning
v.a. € 2.500,-
Meubelverhuur gebruik
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Vastgoedstylisten
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Entertainment
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief Stylist
€ 98,-
Interieuradvies (max 2,5 uur)
€ 229,-
Interieuradvies kantoren en bedrijven
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief vastgoedstylist
€ 95,-
Mondeling advies (max. 2,5 uur)
€ 219,-
Meerprijs schriftelijk rapportage
€ 95,-
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist.
Woning op zéér korte termijn geheel KOOZi ingericht
Graag maken wij een offerte op maat
Opleiding vastgoedstyling privé
€ 3.800,-
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de opleider.