• Stacks Image 4668

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4669

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4670

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4675

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4678

  Caption Text

  Link
 • Haal het onderste uit je huis
 • Wij maken van elk huis een thuis
 • Voor ieder budget een passende oplossing
 • Met een goede presentatie valt of staat de verkoop van je huis
 • In ‘no-time’ jouw woning klaar voor de verkoop!
 • Jouw einddoel is onze eerste prioriteit
 • Goede vastgoedstyling onderscheidt zich en is altijd maatwerk
 • Geen klus is te klein of te groot voor ons
 • Bij KOOZi staan professionaliteit en plezier voorop
 • Bij KOOZi kun je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft
 • Ons streven is om het onmogelijke mogelijk te maken
Stacks Image 38473
iPhone Targeted Content
iPad Targeted Content
Android Targeted Content
Blackberry Targeted Content
Desktop and all none targeted content

Interieur Ontwerp

Interieur Ontwerp

Het creëren van het huis van je dromen is een leuk en spannend proces. KOOZi helpt je graag in het meedenken en verwezenlijken van je droomhuis. Zie het als een investering waar je nog vele jaren profijt van zult hebben. Wij inventariseren al jouw specifieke wensen en behoeftes en vertalen dit naar een op maat gemaakt plan. Onze kracht ligt in het; luisteren naar mensen, ons inlevingsvermogen, ons organisatietalent, onze creativiteit en snelle service.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele prachtige adressen waar wij de mooiste meubels inkopen tegen een scherpe prijs. Het eindeloos zoeken naar geschikte meubels, rekening houden met levertijden en het aansturen van werklui kan allemaal aan ons worden uitbesteed. KOOZi kan veel stress uit handen nemen door het compleet inrichten van jouw woning tot in de kleinste details. Wij nemen graag het complete project van jouw inrichting op zich. Het voordeel is dat je zo nog maar één aanspreekpunt hebt en dat is KOOZi. Met een heel team van verschillende disciplines en expertises staan wij graag voor jou klaar!
Het inrichten van een huis kost tijd. Wanneer je deze tijd niet hebt en binnen een paar weken de woning wilt betrekken dan is de a la minute service van KOOZi een uitkomst.
Wil je liever gebruik maken van onze meubelverhuur, klik dan hier.

Voor Wie

Voor Wie

Wie het ontwerpen, stylen en inrichten wilt overlaten aan dé expert, is bij ons aan het juiste adres. Geen klus is te klein of te groot voor ons. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij graag de helpende hand:
 • Woningen;
 • Restaurants;
 • Hotels;
 • Kantoren;
 • Winkels;
 • Maar ook een enkele kamer richten wij voor u in.
Wanneer je jouw bedrijf een nieuwe frisse uitstraling wilt geven en dit in een zo kort mogelijke tijd wilt realiseren om zo min mogelijk omzet te verliezen, dan is de snelle en efficiënte service van KOOZi een uitkomst.
Als je gaat samenwonen worden er twee verschillende stijlen samengebracht. Het gevolg is vaak onrust. KOOZi helpt je graag om de harmonie weer terug te brengen in jouw woning. Ook bij echtscheidingen is het vaak moeilijk om van een halve inboedel weer één geheel te maken. En wanneer je kind een make-over wilt van kinderkamer naar puberkamer, kan KOOZi dit voor je realiseren.
Kortom, KOOZi is er voor iedereen! Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel begrijpen wat jij zoekt en kunnen we voor iedereen een op maat gemaakt plan opstellen dat zijn of haar wensen en behoeftes weerspiegelt. Voor ieder beschikbaar budget bieden wij een oplossing.
In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jouw wensen en behoeftes. Samen met onze passie voor alles wat met interieur te maken heeft en onze betrokkenheid stellen wij een op maat gemaakt plan opdat jouw wensen en behoeftes reflecteert. We kijken naar wat de ruimte te bieden heeft en laten we de positieve aspecten beter tot zijn recht komen in het ontwerp. Daarnaast kijkt KOOZi niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat praktisch, leefbaar en binnen budget is. Zonder twijfel neemt KOOZi veel tijd en stress uithanden. Ons streven is het creëren van een heerlijke plek waar je nog jaren van kan genieten!

Portfolio

Testimonials

Testimonials

Interieur Ontwerp

Ons nieuwe restaurant wilden we een warme uitstraling geven. Om niet te veel omzet te verliezen wilden we zo kort mogelijk dichtgaan en tegelijkertijd een zo groot mogelijk resultaat bereiken. Een moeilijke klus, maar voor KOOZi geen probleem. Nadat KOOZi ons een interieurontwerp had voorgelegd, hebben we in 4 dagen tijd alles gerealiseerd en kon ons restaurant snel weer open. We zijn erg blij met het resultaat en daarom hebben we KOOZi de nieuwe opdracht gegeven om ook onze werfkelder een mooie nieuwe look te geven. Uiteraard vinden wij het leuk als je een keer een kijkje komt nemen in www.deartisjok.nl!
Restaurant de Artisjok- Utrecht
Na mijn scheiding wilde ik een geheel nieuwe start maken. Ik heb alle oude meubels en spullen verkocht en wilde van scratch af aan beginnen. Ik had geen behoefte mij te verdiepen in de inrichting van mijn nieuwe huis, maar ik vond het wel belangrijk om weer een nieuw thuis te creëren voor mezelf maar zeker ook voor mijn kinderen, die vaak bij mij komen. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met KOOZi. Eerst ben ik 2 dagen gaan winkelen met Femke, waarbij er rekening werd gehouden met al mijn wensen, maar ook met die van mijn kinderen. Ik vond het wel spannend wat mijn kinderen er van zouden vinden, maar zij voelden zich gelijk helemaal thuis en ik ook. Ik heb eigenlijk een vrijgezellen appartement en een gezinswoning in één!
Marien

A La Minute

Tot ik een koophuis had gevonden heb ik een jaar een leeg appartement gehuurd. Via via kwam ik bij KOOZi. Femke denkt in alles met je mee. Ze heeft niet alleen aan mij gedacht, maar overlegt ook met mijn zoon wat hij graag wilde in zijn nieuwe huis. We hebben samen een aantal mooie spullen ingekocht en de rest heb ik aan KOOZi overgelaten. Femke wist inmiddels wat ik mooi vond en binnen 2 weken was mijn hele huis ingericht; mijn ijskast was gevuld, het bed was opgemaakt en alle familiefoto’s waren ingelijst. Een betere service dan dit kan je je niet wensen! Femke neemt de tijd voor je en houdt rekening met werkelijk alles. Hierna wilde ik dat Femke met mij meeging op mijn zoektocht naar een nieuwe woning. Samen met haar kennis en expertise hebben we een heleboel huizen bekeken en uiteindelijk een prachtig nieuw huis gekocht.
Klant in Amsterdam
Toen mijn vrouw en ik uit elkaar gingen, heb ik een appartement gehuurd waar ik binnen 3 weken wilde in trekken. Ook mijn kinderen zouden hier de helft van de week gaan wonen. Voor mijn werk ben ik veel in het buitenland en had ik geen tijd om het nieuwe huis in te richten. Ik heb KOOZi de opdracht gegeven om mijn huis zo in te richten dat ik het gevoel had er al 10 jaar te wonen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook mijn kinderen zijn enthousiast over het huis en hun kamers. KOOZi heeft in 2 weken tijd van een lege woning een leefbaar geheel gemaakt. Ze hebben de vloer uitgezocht, alle meubels ingekocht en geplaatst, de TV en Xbox was aangesloten, mijn kleren lagen opgevouwen in mijn kast en er stond zelfs een fles wijn koud in de koelkast!
Klant in Hilversum

Vastgoedstyling

Dank voor het super inrichten van het huis, dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik het heb gekocht en bovendien heb ik er een aantal leuke ideeën aan over gehouden.
Koper woning Maarssen
Femke gaf voor iedere kamer een advies op maat. Dit maakte zoveel indruk dat we er een nacht slecht van geslapen hebben. Daarna motiveerde het advies ons, bleek het goed werkbaar en konden we bij twijfel een beroep op Femke doen. De verkoop zelf liep voorspoedig; tientallen bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen twee weken na plaatsing op Funda. We slapen er heerlijk van!
Woning Utrecht
Mijn nieuwe partner en ik hadden besloten om te gaan samenwonen. Beide huizen zouden we verkopen en samen waren we van plan een nieuw huis te kopen. Mijn appartement in Utrecht had veel concurrentie. Er stonden namelijk in de buurt nog 12 andere appartementen te koop van hetzelfde type. Ik wilde daarom dat mijn woning boven de rest van het aanbod uit zou springen. Samen met de tips van KOOZi heb ik alle puntjes op de i gezet en heb ik mijn appartement binnen 2 maanden verkocht. Hierna gingen we aan de slag met het huis van mijn partner in Hilversum. Nadat Femke een aantal aanpassingen had gedaan en wat meubels had verschoven kon ik mijn ogen niet geloven; het zag er heel gezellig uit! Vandaar dat we uiteindelijk hebben besloten hier te blijven wonen in plaats van een nieuw huis te gaan kopen.
Marion
Ons huis stond al lang te koop. De meeste mensen vonden het niet logisch ingedeeld. Wij hadden een kleine woonkamer beneden en 1 grote slaapkamer boven. De woonkamer was zo klein dat daar alleen de grote eettafel paste en we hadden de bank en de tv maar in de slaapkamer gezet. Toen Femke kwam bedacht ze een plan om toch het zit- en het eetgedeelte in de woonkamer te plaatsen. Daarvoor moesten we wel het aanrecht aanpassen en een kleinere eettafel kopen. De slaapkamer heeft ze heel mooi verdeeld in een studeerhoek en slaapgedeelte. We hebben geschilderd en een nieuwe laminaatvloer gelegd. We hebben wel heel hard moet werken maar het was de moeite waard. Binnen 2 maanden was het appartement verkocht!
Sander en Marijke
KOOZi is een professionele en ervaren organisatie. Femke schreef het eerste Nederlandse boek over vastgoedstyling. Femke weet als geen ander de juiste doelgroep aan te spreken. Ze houdt rekening met elke situatie en elk budget. Ik doe al heel lang zaken met KOOZi en ik ben hier nog steeds erg tevreden over. Ik kan KOOZi aan iedereen aanraden!
Ben Stegenga
Nadat Femke ons enkele tips voor verbeteringen had gegeven, hebben we wat kleine dingen aangepast in huis die we snel zelf konden uitvoeren. Hierna heeft Femke een prachtige fotoreportage voor ons gemaakt en waren we beide erg tevreden met het eindresultaat.
Job en Evelyn
Ea. ging in onze ogen voorspoedig; we hadden meer dan 20 bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen 2 weken na plaatsing op Funda. Nogmaals dank voor jullie adviezen!
Huis in Utrecht

Meubelverhuur

Ons huis stond al 1 jaar te koop en we hadden nog geen enkele bezichtiging gehad. Dit was de reden dat we KOOZi hebben ingeschakeld. Zij hebben onze bestaande meubels aangevuld met een aantal huurmeubels zodat een meer neutrale look werd uitgestraald. Binnen 2 weken was onze woning verkocht.
Particulier X

Academie

De opleiding vastgoedstyling van KOOZi is echt een gedegen opleiding waar je geen trucje leert, maar echt een vak. De organisatie is zo professioneel dat ik besloot om niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar om onder de naam KOOZi te gaan werken. Ik heb mijn eigen zaak maar toch plezier met collega’s wanneer ik daar behoefte aan heb. De meubels die ik nodig heb haal ik gewoon uit de showroom bij KOOZi. Ik hoef zo niet zelf te investeren maar kan toch mijn klanten een mooie inboedel aanbieden.
Maud
Ik woon in München en was op zoek naar een goede opleiding in vastgoedstyling. Deze kon ik in Duitsland niet vinden, vandaar dat ik op internet verder ging zoeken naar goede opleidingen in Nederland. Zo kwam ik bij KOOZi terecht. KOOZi heeft eigenlijk een op maat gemaakt programma voor mij samengesteld, rekening houdend met de Duitse markt. Ik ben meer dan tevreden over de opleiding vastgoedstyling die KOOZi mij gegeven heeft. Nu ga ik verhuizen naar Miami en start daar in 2014 mijn vastgoedstyling bedrijf á la KOOZi.
Angelique
STOERE MANNUH ZOALS IK OPGELET! Als woningmakelaar aangesloten bij de NVM ben ik verplicht ieder jaar studiepunten te verzamelen ten behoeve van de permanente educatie. Jaarlijks ontvang ik dan ook een keurige brochure van de NVMSOM met daarin het actuele aanbod. Het hoeft wellicht geen betoog dat, gezien het inzakken van het aantal verkopen, mijn interesse eigenlijk alleen uitging naar cursussen onder het kopje VERKOOP! Gelukkig bleek ik intuïtief al een heel eind op de goede weg als het gaat om de optimale woning presentatie maar genoemde cursus heeft mij veel bewuster gemaakt. Dit heeft er vervolgens toe geleid dat we de mogelijkheden veel concreter bij opdrachtgevers bespreken en is zelfs de werkwijze er op aangepast. Bovendien ben ik het werk van stylistes meer gaan waarderen. En ... de dag is voorbij gevlogen. Mocht u denken ‘ze kijken er wel doorheen’ dan denk ik ‘ze klikken wel naar het volgende huis’. De website Foutehuizen.nl houdt mij scherp en mocht ik er zelf eens op komen staan dan zal ik sportief zijn.
Edwin (NVM Makelaar)

Tarieven

Tarieven

Bestaande woning
v.a. € 1.890,-
Modelwoning
v.a. € 2.500,-
Meubelverhuur gebruik
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Vastgoedstylisten
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Entertainment
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief Stylist
€ 98,-
Interieuradvies (max 2,5 uur)
€ 229,-
Interieuradvies kantoren en bedrijven
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief vastgoedstylist
€ 95,-
Mondeling advies (max. 2,5 uur)
€ 219,-
Meerprijs schriftelijk rapportage
€ 95,-
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist.
Woning op zéér korte termijn geheel KOOZi ingericht
Graag maken wij een offerte op maat
Opleiding vastgoedstyling privé
€ 3.800,-
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de opleider.