@import((rwml-menu))
 • Stacks Image 4718

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4719

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4720

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4727

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4730

  Caption Text

  Link
 • Haal het onderste uit je huis
 • Wij maken van elk huis een thuis
 • Voor ieder budget een passende oplossing
 • Met een goede presentatie valt of staat de verkoop van je huis
 • In ‘no-time’ jouw woning klaar voor de verkoop!
 • Jouw einddoel is onze eerste prioriteit
 • Goede vastgoedstyling onderscheidt zich en is altijd maatwerk
 • Geen klus is te klein of te groot voor ons
 • Bij KOOZi staan professionaliteit en plezier voorop
 • Bij KOOZi kun je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft
 • Ons streven is om het onmogelijke mogelijk te maken
Stacks Image 3585
iPhone Targeted Content
iPad Targeted Content
Android Targeted Content
Blackberry Targeted Content
Desktop and all none targeted content

A La Minute

A La Minute

Het inrichten van een woning is een tijdrovende klus. Wanneer je deze tijd niet hebt, dan is KOOZi a la minute een uitkomst. KOOZi biedt een ‘turn key’-service waarbij we in zeer korte tijd jouw huis geheel woonklaar maken. We hebben als doel het jou zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken, want jouw einddoel is onze eerste prioriteit!
Het eindeloos zoeken naar geschikte meubels, rekening houden met levertijden en het aansturen van werklui kan allemaal aan ons worden uitbesteed. KOOZi kan veel stress uit handen nemen door het compleet inrichten van jouw woning tot in de kleinste details. De enige contactpersoon waar jij nog mee te maken hebt is KOOZi. Van gevulde ijskast bij aankomst tot aan de juiste zenders op de TV; alles wat je nodig hebt om in een gespreid bedje terecht te komen.
Onze kracht ligt in het; luisteren naar mensen, ons organisatietalent, de snelle service en ons inlevingsvermogen. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jouw wensen en behoeftes en vertalen wij dit alles naar een concreet plan. Hierna neemt KOOZI het complete project van jouw inrichting op zich. Het enige wat jij nog hoeft te doen is…to move in.
Meubelverhuur
Naast de optie om een volledige inboedel in te kopen, biedt KOOZi ook een mogelijkheid om een gehele of gedeeltelijke inboedel te huren. Wil je meer weten over de meubelverhuur van KOOZI, klik dan hier.

Last Minute Service

Decorating a home is a time-consuming task. If you don’t have the time, KOOZi can provide a last-minute solution. KOOZi offers a turnkey service in which we make your home ready to live in on very short notice. Our aim is to make it as easy and comfortable as possible for you, because your endgoal is our number one priority!
We can take care of the endless search for suitable furniture, managing delivery times and guiding workers. KOOZi can take away a lot of stress by completely decorating your home, up to the tiniest details. The only contact you will have to deal with is KOOZi. From a filled refrigerator upon arrival to the right TV channels; everything you need will to feel at home be taken care of.
Our strength is in listening to people, our talent for organisation, empathy and speedy service. In a personal interview, we will take stock of your wishes and needs and translate this to a concrete plan. After this, KOOZi will take on the complete project of your home decoration. The only thing you need to do is… move in.

Executive Services

Executive Services

Of je nu binnen Nederland verhuist, of je als expat naar Nederland komt, wanneer je in de luxe positie verkeert om de inrichting van je huis en alles wat daar bij komt kijken uit te kunnen besteden, ben je bij KOOZi aan het juiste adres. Door onze ervaring en professionaliteit in executive service kunnen wij een snelle, persoonlijke en kwalitatief hoogstaande service bieden. Met de a la minute service van KOOZi zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe huis in zeer korte tijd compleet is ingericht tot in de kleinste details met al jouw specifieke wensen en voorkeuren.
De mogelijkheden van onze executive services:
 • Stofferen van de woning;
 • Inkopen, transporteren en plaatsen van alle meubels en accessoires;
 • Finishing touch met accessoires en kunst, waarbij zelfs uw persoonlijke familiefoto’s mooi worden ingelijst;
 • Alle huishoudelijke benodigdheden van knoflookpers tot aan heggenschaar;
 • Bed opgemaakt en ijskast gevuld;
 • Electra, televisie aansluiting, telefoon- en internetverbinding.
Whether you are moving within the Netherlands or coming to the country as an expat: if you’re in the position to outsource decorating your home and everything involved in that process, you’ve come to the right place at KOOZi. Our experience experience and professionalism in executive service enables us to offer fast, personal and high-quality service. With KOOZi’s last minute service, we make sure your new home is completely decorated on very short notice, up to the tiniest details with all your specific wishes and preferences.
Options provided in our executive services:
 • Home upholstery;
 • Procurement, transport and placement of all furniture and accessories;
 • Finishing touches with accessories and artwork, in which even your personal family photos are beautifully framed;
 • All household necessities, from garlic presses to hedge trimmers;
 • Beds made and refrigerator filled;
 • Electronics, television, telephone and Internet connection.

Nieuwe Woning

Nieuwe Woning

Je hebt je droomhuis gekocht en nu sta je voor de uitdaging om hier een passend interieur bij te vinden. KOOZi kan je hierbij helpen. Met de ‘ a la minute service’ van KOOZi zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis in zeer korte tijd compleet is ingericht tot in de kleinste details met jouw budget, wensen en voorkeuren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffer uit te pakken en genieten van je nieuwe huis.
Of je nu je inrichting wilt vernieuwen of dat het gaat om een woning waarbij de helft van de spullen weer aangevuld moet worden wegens bijvoorbeeld een echtscheiding, KOOZi helpt je graag om je snel weer thuis te voelen in je (nieuwe) huis.
Wanneer je plannen hebt op langere termijn, kan KOOZi een uitgebreid interieurontwerp voor je maken.

Portfolio

Testimonials

Testimonials

Interieur Ontwerp

Ons nieuwe restaurant wilden we een warme uitstraling geven. Om niet te veel omzet te verliezen wilden we zo kort mogelijk dichtgaan en tegelijkertijd een zo groot mogelijk resultaat bereiken. Een moeilijke klus, maar voor KOOZi geen probleem. Nadat KOOZi ons een interieurontwerp had voorgelegd, hebben we in 4 dagen tijd alles gerealiseerd en kon ons restaurant snel weer open. We zijn erg blij met het resultaat en daarom hebben we KOOZi de nieuwe opdracht gegeven om ook onze werfkelder een mooie nieuwe look te geven. Uiteraard vinden wij het leuk als je een keer een kijkje komt nemen in www.deartisjok.nl!
Restaurant de Artisjok- Utrecht
Na mijn scheiding wilde ik een geheel nieuwe start maken. Ik heb alle oude meubels en spullen verkocht en wilde van scratch af aan beginnen. Ik had geen behoefte mij te verdiepen in de inrichting van mijn nieuwe huis, maar ik vond het wel belangrijk om weer een nieuw thuis te creëren voor mezelf maar zeker ook voor mijn kinderen, die vaak bij mij komen. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met KOOZi. Eerst ben ik 2 dagen gaan winkelen met Femke, waarbij er rekening werd gehouden met al mijn wensen, maar ook met die van mijn kinderen. Ik vond het wel spannend wat mijn kinderen er van zouden vinden, maar zij voelden zich gelijk helemaal thuis en ik ook. Ik heb eigenlijk een vrijgezellen appartement en een gezinswoning in één!
Marien

A La Minute

Tot ik een koophuis had gevonden heb ik een jaar een leeg appartement gehuurd. Via via kwam ik bij KOOZi. Femke denkt in alles met je mee. Ze heeft niet alleen aan mij gedacht, maar overlegt ook met mijn zoon wat hij graag wilde in zijn nieuwe huis. We hebben samen een aantal mooie spullen ingekocht en de rest heb ik aan KOOZi overgelaten. Femke wist inmiddels wat ik mooi vond en binnen 2 weken was mijn hele huis ingericht; mijn ijskast was gevuld, het bed was opgemaakt en alle familiefoto’s waren ingelijst. Een betere service dan dit kan je je niet wensen! Femke neemt de tijd voor je en houdt rekening met werkelijk alles. Hierna wilde ik dat Femke met mij meeging op mijn zoektocht naar een nieuwe woning. Samen met haar kennis en expertise hebben we een heleboel huizen bekeken en uiteindelijk een prachtig nieuw huis gekocht.
Klant in Amsterdam
Toen mijn vrouw en ik uit elkaar gingen, heb ik een appartement gehuurd waar ik binnen 3 weken wilde in trekken. Ook mijn kinderen zouden hier de helft van de week gaan wonen. Voor mijn werk ben ik veel in het buitenland en had ik geen tijd om het nieuwe huis in te richten. Ik heb KOOZi de opdracht gegeven om mijn huis zo in te richten dat ik het gevoel had er al 10 jaar te wonen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook mijn kinderen zijn enthousiast over het huis en hun kamers. KOOZi heeft in 2 weken tijd van een lege woning een leefbaar geheel gemaakt. Ze hebben de vloer uitgezocht, alle meubels ingekocht en geplaatst, de TV en Xbox was aangesloten, mijn kleren lagen opgevouwen in mijn kast en er stond zelfs een fles wijn koud in de koelkast!
Klant in Hilversum

Vastgoedstyling

Dank voor het super inrichten van het huis, dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik het heb gekocht en bovendien heb ik er een aantal leuke ideeën aan over gehouden.
Koper woning Maarssen
Femke gaf voor iedere kamer een advies op maat. Dit maakte zoveel indruk dat we er een nacht slecht van geslapen hebben. Daarna motiveerde het advies ons, bleek het goed werkbaar en konden we bij twijfel een beroep op Femke doen. De verkoop zelf liep voorspoedig; tientallen bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen twee weken na plaatsing op Funda. We slapen er heerlijk van!
Woning Utrecht
Mijn nieuwe partner en ik hadden besloten om te gaan samenwonen. Beide huizen zouden we verkopen en samen waren we van plan een nieuw huis te kopen. Mijn appartement in Utrecht had veel concurrentie. Er stonden namelijk in de buurt nog 12 andere appartementen te koop van hetzelfde type. Ik wilde daarom dat mijn woning boven de rest van het aanbod uit zou springen. Samen met de tips van KOOZi heb ik alle puntjes op de i gezet en heb ik mijn appartement binnen 2 maanden verkocht. Hierna gingen we aan de slag met het huis van mijn partner in Hilversum. Nadat Femke een aantal aanpassingen had gedaan en wat meubels had verschoven kon ik mijn ogen niet geloven; het zag er heel gezellig uit! Vandaar dat we uiteindelijk hebben besloten hier te blijven wonen in plaats van een nieuw huis te gaan kopen.
Marion
Ons huis stond al lang te koop. De meeste mensen vonden het niet logisch ingedeeld. Wij hadden een kleine woonkamer beneden en 1 grote slaapkamer boven. De woonkamer was zo klein dat daar alleen de grote eettafel paste en we hadden de bank en de tv maar in de slaapkamer gezet. Toen Femke kwam bedacht ze een plan om toch het zit- en het eetgedeelte in de woonkamer te plaatsen. Daarvoor moesten we wel het aanrecht aanpassen en een kleinere eettafel kopen. De slaapkamer heeft ze heel mooi verdeeld in een studeerhoek en slaapgedeelte. We hebben geschilderd en een nieuwe laminaatvloer gelegd. We hebben wel heel hard moet werken maar het was de moeite waard. Binnen 2 maanden was het appartement verkocht!
Sander en Marijke
KOOZi is een professionele en ervaren organisatie. Femke schreef het eerste Nederlandse boek over vastgoedstyling. Femke weet als geen ander de juiste doelgroep aan te spreken. Ze houdt rekening met elke situatie en elk budget. Ik doe al heel lang zaken met KOOZi en ik ben hier nog steeds erg tevreden over. Ik kan KOOZi aan iedereen aanraden!
Ben Stegenga
Nadat Femke ons enkele tips voor verbeteringen had gegeven, hebben we wat kleine dingen aangepast in huis die we snel zelf konden uitvoeren. Hierna heeft Femke een prachtige fotoreportage voor ons gemaakt en waren we beide erg tevreden met het eindresultaat.
Job en Evelyn
Ea. ging in onze ogen voorspoedig; we hadden meer dan 20 bezichtigingen, meerdere partijen die een bod hebben uitgebracht en een overeenkomst binnen 2 weken na plaatsing op Funda. Nogmaals dank voor jullie adviezen!
Huis in Utrecht

Meubelverhuur

Ons huis stond al 1 jaar te koop en we hadden nog geen enkele bezichtiging gehad. Dit was de reden dat we KOOZi hebben ingeschakeld. Zij hebben onze bestaande meubels aangevuld met een aantal huurmeubels zodat een meer neutrale look werd uitgestraald. Binnen 2 weken was onze woning verkocht.
Particulier X

Academie

De opleiding vastgoedstyling van KOOZi is echt een gedegen opleiding waar je geen trucje leert, maar echt een vak. De organisatie is zo professioneel dat ik besloot om niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar om onder de naam KOOZi te gaan werken. Ik heb mijn eigen zaak maar toch plezier met collega’s wanneer ik daar behoefte aan heb. De meubels die ik nodig heb haal ik gewoon uit de showroom bij KOOZi. Ik hoef zo niet zelf te investeren maar kan toch mijn klanten een mooie inboedel aanbieden.
Maud
Ik woon in München en was op zoek naar een goede opleiding in vastgoedstyling. Deze kon ik in Duitsland niet vinden, vandaar dat ik op internet verder ging zoeken naar goede opleidingen in Nederland. Zo kwam ik bij KOOZi terecht. KOOZi heeft eigenlijk een op maat gemaakt programma voor mij samengesteld, rekening houdend met de Duitse markt. Ik ben meer dan tevreden over de opleiding vastgoedstyling die KOOZi mij gegeven heeft. Nu ga ik verhuizen naar Miami en start daar in 2014 mijn vastgoedstyling bedrijf á la KOOZi.
Angelique
STOERE MANNUH ZOALS IK OPGELET! Als woningmakelaar aangesloten bij de NVM ben ik verplicht ieder jaar studiepunten te verzamelen ten behoeve van de permanente educatie. Jaarlijks ontvang ik dan ook een keurige brochure van de NVMSOM met daarin het actuele aanbod. Het hoeft wellicht geen betoog dat, gezien het inzakken van het aantal verkopen, mijn interesse eigenlijk alleen uitging naar cursussen onder het kopje VERKOOP! Gelukkig bleek ik intuïtief al een heel eind op de goede weg als het gaat om de optimale woning presentatie maar genoemde cursus heeft mij veel bewuster gemaakt. Dit heeft er vervolgens toe geleid dat we de mogelijkheden veel concreter bij opdrachtgevers bespreken en is zelfs de werkwijze er op aangepast. Bovendien ben ik het werk van stylistes meer gaan waarderen. En ... de dag is voorbij gevlogen. Mocht u denken ‘ze kijken er wel doorheen’ dan denk ik ‘ze klikken wel naar het volgende huis’. De website Foutehuizen.nl houdt mij scherp en mocht ik er zelf eens op komen staan dan zal ik sportief zijn.
Edwin (NVM Makelaar)

Tarieven

Tarieven

Bestaande woning
v.a. € 1.890,-
Modelwoning
v.a. € 2.500,-
Meubelverhuur gebruik
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Vastgoedstylisten
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Entertainment
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief Stylist
€ 98,-
Interieuradvies (max 2,5 uur)
€ 229,-
Interieuradvies kantoren en bedrijven
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief vastgoedstylist
€ 95,-
Mondeling advies (max. 2,5 uur)
€ 219,-
Meerprijs schriftelijk rapportage
€ 95,-
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist.
Woning op zéér korte termijn geheel KOOZi ingericht
Graag maken wij een offerte op maat
Opleiding vastgoedstyling privé
€ 3.800,-
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de opleider.