@import((rwml-menu))
 • Stacks Image 4622

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4623

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4626

  Caption Text

  Link
 • Haal het onderste uit je huis
 • Wij maken van elk huis een thuis
 • Voor ieder budget een passende oplossing
 • Met een goede presentatie valt of staat de verkoop van je huis
 • In ‘no-time’ jouw woning klaar voor de verkoop!
 • Jouw einddoel is onze eerste prioriteit
 • Goede vastgoedstyling onderscheidt zich en is altijd maatwerk
 • Geen klus is te klein of te groot voor ons
 • Bij KOOZi staan professionaliteit en plezier voorop
 • Bij KOOZi kun je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft
 • Ons streven is om het onmogelijke mogelijk te maken
Stacks Image 38833
iPhone Targeted Content
iPad Targeted Content
Android Targeted Content
Blackberry Targeted Content
Desktop and all none targeted content

Academie

Academie

Vastgoedstyling is een specialisme, een vak, dat goed geleerd moet worden wil het beklijven. Horen hoe het moet en een keer oefenen is niet genoeg. Wij leren je hoe je het beste de struikelpunten van een woning onder woorden kan brengen bij een klant, welke tips je het beste kunt geven, welk resultaat je daarmee kunt bereiken en welke impact dat zal hebben op potentiële kopers. Goede vastgoedstyling onderscheidt zich en is altijd maatwerk. Dat leer je niet in twee of drie dagen. Daarvoor heb je veel theoretische en praktische kennis nodig, moet je veel oefenen en vooral ook veel doen! Dit is waarom wij onze cursus in 7 lesdagen, verspreid over 7 weken, aanbieden.
We leren je alles wat je nodig hebt om als professionele vastgoedstylist van start te gaan. Behalve de basisprincipes van vastgoedstyling leer je hoe je een hele woningpresentatie tot in de puntjes kunt uitvoeren. Van woningmarketing, funda-fotografie, fotostyling tot meubelverhuur. Daarnaast leren we je ook hoe je de klant kunt overtuigen en goed kan samenwerken met de makelaar. Ook leer je hoe je een goede rapportage kunt maken. In veel opleidingen ziet men dit als een overbodig thema in de opleiding. Door onze vele ervaringen uit de praktijk weten wij dat dit wel degelijk voorkomt. Fijn als je deze bagage ook mee hebt gekregen! Met deze theorie én met maar liefst 3 praktijkdagen kun je niets missen wat vastgoedstyling betreft!
Een iPad cadeau!
Omdat ook wij meegaan met de tijd, is ons full-colour lesboek nu digitaal. Wij zetten dit lesboek, jouw huiswerk én praktische oefeningen allemaal op je nieuwe gratis iPad!
Onafhankelijke vereniging CRISP
KOOZi heeft geen eigen afhankelijk netwerk waar jij lid van moet worden wanneer je je inschrijft voor de opleiding, maar is lid van de onafhankelijke beroepsvereniging CRISP. Wanneer je officieel staat ingeschreven als vastgoedstylist bij de Kamer van Koophandel, kan jij uiteraard ook lid worden van deze leuke en nuttige vereniging.
Korting op de huur van meubels en accessoires
KOOZi verhuurt al 10 jaar meubels en accessoires aan projectontwikkelaars, woningcorporaties, makelaars, vastgoedstylistes en particulieren. Inmiddels beschikt KOOZi over een groot aantal inboedels en een showroom. Als beginnend vastgoedstylist krijg je na je opleiding 20% korting op onze meubelverhuur. Je bestelt een inboedel bij ons of je stelt een inboedel zelf samen in onze gezellige showroom. Kunnen we gelijk even bijkletsen!
Alle voordelen van onze opleiding vastgoedstyling op een rij:
 • Opleiding van 7 weken om goede basis te krijgen en veel ervaring op te doen in de praktijk;
 • Docenten met officieel keurmerk in vastgoedstyling;
 • Docenten die dag in dag uit werkzaam zijn in de vastgoedstyling
 • Prijs per cursusdag de goedkoopste;
 • Meest complete opleiding
 • Géén afhankelijk netwerk waar jij lid van moet worden wanneer je je inschrijft;
 • Een iPad cadeau inclusief digitaal lesmateriaal;
 • Korting op het huren van meubels en accessoires.
 • Inclusief examen als voorbereiding op het keurmerk

Beschrijving

Beschrijving

In 7 lesdagen, verspreid over 7 weken, leer je alle theoretische en praktische vaardigheden over vastgoedstyling. Je past de lesstof direct toe in je huiswerkopdrachten. Zo ondervind je direct of je het goed hebt begrepen en ontdek je op welke punten je nog verdere verdieping of ondersteuning nodig hebt. Het resultaat van de opleiding is daarom sterk afhankelijk van je eigen inspanningen. Je zult gemiddeld ongeveer 4 tot 6 uur per week nodig hebben voor het uitwerken van de huiswerkopdrachten en voorbereidend lezen. De lesdagen zelf worden op die manier zo efficiënt mogelijk ingedeeld.
Woningpresentatie
Om een woning te verkopen moet deze goed gepresenteerd worden. Daarvoor zijn wat foto’s op Funda niet genoeg. Een vastgoedstylist bekijkt alle aspecten van de presentatie en optimaliseert deze tot het uiterste. Onderdelen van woningpresentatie zijn o.a.  vastgoedstyling, fotostyling, fotografie, omschrijving, plattegronden/3D, opmaak brochures, finishing touch etc.
De optimale woningpresentatie begint bij het onderzoeken waarom een woning niet of slecht verkoopt. Een degelijke marktanalyse kunnen maken is hierbij cruciaal. Heb je de juiste doelgroep(en) en concurrentie van de woning bepaald, dan kun je afleiden waarom het huis niet verkoopt en een effectief actieplan opstellen. Alleen zo krijgt de woning de beste kans om met kop en schouders boven het concurrerende aanbod uit te steken. 
Na de nodige voorbereiding start het echte creatieve deel van ons beroep; het ‘opleuken’ van de woning. De ene keer met meer en dan met minder of geen budget. Met een goede vastgoedstyling is de woning klaar voor de fotostyling, de professionele fotografie en de bezichtigingen.  Een goede vastgoedstylist neemt nooit de woning zelf, maar de marktsituatie van een woning als uitgangspunt voor het actieplan.
Zodra de woning verkoop klaar is kunnen de foto’s en de tekst gemaakt worden. De foto’s, in combinatie met een doelgroepgerichte en pakkende tekst, vormen de basis van de verkoop op internet. Een allround vastgoedstylist maakt zelf professionele foto’s en past daarbij fotostyling toe. Indien nodig maakt de stylist nieuwe plattegronden of 3D impressies ter verduidelijking van mogelijkheden.
Examen
Cursisten die onze opleiding in vastgoedstyling hebben gevolgd krijgen van ons de mogelijkheid deel te nemen aan het examen. Elke cursus vastgoedstyling of opleiding heeft zijn eigen certificaat. Wij hebben gekozen voor een examen, zodat de cursist en zijn cliënt weet dat deze beschikt over voldoende bagage en dus op de juiste manier kan adviseren. Een certificaat zou niet meer zijn dan een bewijs van deelname. Bij onze opleiding leggen wij de lat hoger. Het examen is een uitgebreide toetsing over alles wat onze cursisten in 7 weken hebben geleerd en wat een goede vastgoedstylist, naar ons idee, behoort te weten en te kunnen. Dit examen is ook een goede voorbereiding op het behalen van het keurmerk vastgoedstylist. De competenties van het keurmerk zijn gebaseerd op het niveau van deze opleiding!

Kalender

Inschrijving

Inschrijving Opleiding

Docenten

Stacks Image 9928
Stacks Image 9933

Docenten

Bij KOOZi krijg je les van twee keurmerkstylisten; Barbara Loves en Femke Apontoweil. Twee ervaren stylisten die naast het lesgeven aan de KOOZi Academie én aan makelaars bij de NVM ook veel te zien zijn in verschillende tv programma’s op bijvoorbeeld NET 5, SBS 6, RTL 4 en omroep MAX, zie media.
Stacks Image 9942
Barbara Loves werkt met haar eigen bedrijf, FOCUS AT HOME, nauw samen met KOOZi in verschillende verhuurprojecten en trainingen. Als voormalig makelaar en nu keurmerk vastgoedstylist weet zij als geen ander meerwaarde te creëren voor elke woning.

Barbara is tevens verbonden aan de KOOZi Academie als docent makelaardij, Funda fotografie en fotostyling in de praktijk. Samen met Femke verzorgt zij de trainingen bij het NVM SOM.
Stacks Image 9947
Femke Apontoweil is het creatief brein achter elke modelwoning- en interieurstylingproject bij KOOZi. Zij begon als styliste is Spanje met decoraties van bruiloften en partijen en werkte daarna jaren mee aan de inrichtingen van cruiseschepen van de Holland Amerika line bij architectenbureau VFD.

In 2004 richtte zij KOOZi op. De ervaringen die zij in de eerste jaren van haar carrière als vastgoedstylist beleefde, bundelde zij in haar eerste boek; “Verkopen? Stylen!”. Dit boek is sinds begin 2008 te koop in de boekhandel en geeft een goede eerste indruk van wat er komt kijken bij vastgoedstyling. Momenteel werkt ze aan haar tweede boek.

Femke is tevens een enthousiast docent. Toen Femke in 2005 begon bij het NVM SOM met haar training ‘vastgoedstyling’ stond de gemiddelde makelaar sceptisch tegenover dit nieuwe fenomeen. Tot nu heeft zij honderden makelaars getraind en hen zo de meerwaarde van vastgoedstyling laten inzien. Haar trainingen aan makelaars zijn leidend geweest voor de huidige goede samenwerking tussen makelaars en vastgoedstylisten. Ook verzorgt Femke verkoperavonden, georganiseerd door de NVM, met een korte en pakkende presentatie voor makelaars en hun cliënten. Sinds 2008 is zij medeoprichter van de opleiding vastgoedstyling, voorheen Element opleiding verkoopstyling, en geeft hier met veel plezier les.

Sinds 2012 draagt Femke het officiële keurmerk Vastgoedstylist. Sinds 2 jaar bestaat er een onafhankelijk keurmerk voor interieur- en vastgoedstylisten. (www.keurmerkstylist.nl). Bij keurmerkstylisten draait het om kwaliteit, creativiteit en professionaliteit.  Zij hebben kennis van zaken en liefde voor het vak. Een keurmerkstylist behoort tot de top van de Nederlandse stylisten.

Tarieven

Tarieven

Bestaande woning
v.a. € 1.890,-
Modelwoning
v.a. € 2.500,-
Meubelverhuur gebruik
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Vastgoedstylisten
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Entertainment
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief Stylist
€ 98,-
Interieuradvies (max 2,5 uur)
€ 229,-
Interieuradvies kantoren en bedrijven
Graag maken wij voor u een offerte op maat
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist
Uurtarief vastgoedstylist
€ 95,-
Mondeling advies (max. 2,5 uur)
€ 219,-
Meerprijs schriftelijk rapportage
€ 95,-
Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de stylist.
Woning op zéér korte termijn geheel KOOZi ingericht
Graag maken wij een offerte op maat
Opleiding vastgoedstyling privé
€ 3.800,-
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW en exclusief kilometervergoeding bij opdracht > 15 km vanaf de standplaats van de opleider.